Säsongen pågår: bästa fotboll i Spanien och Portugal

0 Kommentarer

Ett derby mellan en total outsider och turneringsledaren. I den nuvarande Primera Espanyol är den 20: e sista, och Barcelona är 1: a, med 29 poäng mellan rivalerna. Papegojorna kommer sannolikt att lämna toppdivisionen. Men även det är något som fansen kommer att kunna förlåta om Pericos lyckas slå den dekorerade rivalen.

I historien om matcher mellan lagen har Espanyol aldrig besegrat Barça i det spanska mästerskapet sedan 2016. Men det blev en seger över katalanerna i en vänskaplig och en match i Copa del Rey. Det maximala Espanyol kan hoppas på i detta hemmamatch är oavgjort. Sedan 2016, som en del av det nationella mästerskapet, slutade 2 matcher mellan lagen inom det nationella mästerskapet oavgjort.

Dessa händelser kan hända igen bara så länge laget lyckas hålla upp försvaret genom matchen. Annars kommer Barça att hitta vägen till rivalens mål och göra mål. Sedan 2015 besegrade Blue-Garnet-laget papegojorna med en skillnad på 3 eller fler mål i 6 av 15 matcher (inklusive vänskapsmatcher, Copa del Rey och Copa Catalunya). Handicap Team 2: -2.5 med 3.78 odds in 22Bet linje.

Fördelen med det besökande laget ligger i uppställningen. Messi, Luis Suarez och Griezmann kan säkra Barças seger förlita sig bara på sin skicklighet, medan Ter Stegen kan hålla målet säkert. I sin tur kommer värdslaget att göra sitt bästa för att göra en trevlig utgång från turneringen och kommer ut på planen med hopp om oavgjort.

Sport - Porto

Lions vs. Dragons - en match mellan två portugisiska legender. Sporting (3: e i tabellen) ligger bakom Porto (2: a) med 9 poäng, med rivaler som andas ner på halsen. Omständigheterna tvingar Lions att försvara sina turneringspositioner, vilket ger en chans att gå vidare till Europa League om inte slåss om mästerskap.

Förra gången Sporting blev mästare i Primeira var 2002, sedan dess måste man nöja sig med 2: a eller 3: e plats. I den nuvarande turneringen är aristokraterna tredje, inte bara i ställningen, utan också med antalet segrar (8) och poäng (26). I matcher med de mest kraftfulla av rivaler, som Porto och Benfica, gör dock Lions alltid sin finaste insats. Sedan 28 februari 2010 har Sporting aldrig gjort det förlorat till drakarna på deras hemmastadion, José Alvalade, i slutet av förra säsongen besegrade Porto med straff i den portugisiska cupfinalen.

De blå och vita ligger bakom den ledande Benfica med 4 poäng. Sammantaget lyckas laget av Sérgio Conceição i den nuvarande turneringen, 2: a av de mål som gjorts (i genomsnitt 2 mål per match) och mål som släppts (0.43 mål per match), med ett riktigt skott på att vinna mästerskapet. Förra gången Porto vann titeln var det portugisiska mästerskapet 2018. För att komma ikapp ledaren måste drakarna besegra de rebelliska lejonna i sin hemarena.

Det är troligt att båda lagen kommer att satsa på korrekt försvar snarare än rasande attack i den kommande matchen. Av de 13 matcherna mellan Sporting och Porto sedan 2016 gjordes två mål och fler i 7. Låg effektivitet kan ofta observeras i matcher mellan de två. Totalt under 2.5 med utmärkt odds på 1.885 in 22Bet linje.

22 Bet. Kräv bonus och spela nu!

Relaterade 22-satsningar:

Säsongen pågår: bästa fotboll i Spanien och Portugal Uppdaterad: Januari 9, 2020 Författare: Damon

Innehåll