The Notorious vs. Cowboy: UFC 246 Main Event på 22Bet

0 Kommentarer
Den 18 januari kommer den första UFC-turneringen under det nya decenniet att äga rum i Las Vegas, med rubriken av en välterviktstrid mellan före detta tvådelars UFC-mästare Conor McGregor (21 segrar och 4 nederlag i 25 slagsmål) och blandad kampsportveteran Donald Cerrone , som vid någon tidpunkt utmanade den lätta UFC-mästartiteln (34 segrar och 13 nederlag i 50 strider).

Efter hans nederlag från Khabib Nurmagomedov den 6 oktober 2018 har den ryktiga irländaren gått över ett år utan en enda kamp. Nu, till fansens glädje, återvänder den karismatiska Conor till Octagon för att bekämpa amerikan cowboy. McGregor känner sig självsäker och, utifrån nyligen intervjuade, ser den kommande duellen som en lätt mellanuppgift före sitt huvudmål - en omkamp med Khabib.

Anledningen till irländarnas förtroende är enkel - Donald Cerrone har aldrig varit en stor titelövertagare. Amerikanern fick erkännande tack vare sin "cowboy" -anda - rädsla och iver att slåss med nästan vem som helst. 2015 hade han två slagsmål på två veckor och vann båda. Men Cerrone är nu 2 år gammal och är inte lämplig för maraton som dessa. Dessutom Cowboy förlorat 2 tidigare anfall med Tony Ferguson och Justin Gaethje.

Kampen pekar på det faktum att UFC-högre-ups sparar McGregors styrka för en kamp med Khabib. En seger över Cerrone, samtidigt som den är en formalitet, är en nödvändig förutsättning för den skandalösa irländarens triumferande återkomst. Med största sannolikhet kommer amerikanen att ge efter för Conor, men det kommer säkert inte att bli lätt för McGregor. En årslång frånvaro från Octagon tar vägtull. Donald Cerrone är i skymningen av sin karriär, 36 år är för mycket för lätt och weltervikt. Men med tanke på amerikanens 71 omgångar i Octagon, har han gott om erfarenhet och oräddhet. I vilket fall som helst bör detta vara en imponerande kamp som alla fans av denna brutala sport måste se.

22 Bet. Kräv bonus och spela nu!

Relaterade 22-satsningar:

The Notorious vs. Cowboy: UFC 246 Main Event på 22Bet Uppdaterad: Januari 18, 2020 Författare: Damon

Innehåll