The Bounty vs. Russian Vityaz - världslåda på 22Bet

0 Kommentarer
Michael Hunter - Alexander Povetkin

Den 7 december i Riyadh blir årets största omspel mellan Andy Ruiz Jr. och Anthony Joshua kvällens huvudevenemang. Joshua kommer att försöka komma tillbaka till den hoppade mexikanen och återfå sina titlar. Emellertid innehåller stridsunderkortet en annan gåva till boxningsfans - en kamp mellan Michael Hunter och Alexander Povetkin om status som den officiella utmanaren om WBA-världstiteln.

Michael Hunter är 31 år gammal, han deltog i de olympiska spelen och är en tre-tiden amerikansk boxningsmästare, liksom en världsprofessionell boxningsmästare enligt IBO. De amerikan är väldigt smidig, varierad i taktik, hård och effektiv. Hans arsenal kommer att göra alla motståndare oroliga, till och med en som Povetkin. Hunter har en utmärkt track record - 18 segrar (inklusive 12 genom knockout) och 1 nederlag. Experter anser att han är en av de mest lovande boxarna i den nya generationen. Hunters seger kommer med oddsen 1.39.

Alexander Povetkin är en världsboxlegende, en olympisk mästare, en rysk och europeisk boxningsmästare, samt en WBA och WBC världsmästare. Alexander är redan 40 år gammal. Kämpen närmar sig slutet av sin karriär är fortfarande en av de farligaste tungvikterna. I augusti i år kämpade ryssarna i UK, besegrade engelsmannen Hughie Fury. Denna kamp visade att den ryska Vityaz trots åldern fortfarande är stark nog att hålla hela 12-omgångarna. Povetkins seger kommer med oddsen 3.096 i 22 Bet-linjen.

Hunters starka kostymer är hans ungdom, uthållighet och smidighet. Amerikanens mål i den kommande kampen är att undvika Povetkins slag, flytta sig snabbt runt ringen och attackera med en serie jabs. Michael kommer sannolikt att missa, men om han inte går ner och fortsätter att snabbt kontra, kommer han att få en chans att vinna med poäng.

Povetkins imponerande upplevelse talar för sig själv, och hans mäktiga slag är ett hot för alla motståndare. Ryssarna kommer troligen att trycka på Hunter med sin kärna och försöka slå ett slag för att avsluta sin motståndare. Om Povetkins skott hittar sitt mål kommer amerikanen antingen att tas omedelbart ut eller bli mycket långsammare. I detta fall kommer den ryska Vityaz att lyckas vinna i förväg.

Man City - Man United

Manchester City, 11 pekar från toppen av tabellen, värd sina grannar United, i säsongens första Manchester Derby.

Båda lagen kommer in i spelet bakom segrarna i midveckans fixturer. City vann 4-1 borta på Burnley och höll det otroliga rekordet för sina matcher i genomsnitt 4 mål ett spel.

United mötte sin gamla chef Mourinho, nu ansvarig för Tottenham och hamnade 2-1 vinnare tack vare 2-mål från Marcus Rashford.

Rashford har varit i fin form från och med sent för de röda djävulen och gjort 4 i sina senaste 4 Premier League-spel, vilket lämnar honom bara 1-mål bakom hans sista säsonger stämmer redan.

Vinsten i mitten av veckan för Peps män var välkommen, som såg dem vinna på vägen för första gången på tre matcher i alla tävlingar. Etihad har varit en lycklig jaktmark för United de senaste åren med förra årets nederlag som den enda där sedan 3.

City vet att de inte har råd att låta klyftan utvidgas från Liverpool i toppen så att bara en seger kommer att göra, men United är obesegrade mot de "bästa 6" -sidorna den här säsongen hittills.

Kommer Manchester att vara rött eller blått efter matchen?

22 Bet. Kräv bonus och spela nu!

Relaterade 22-satsningar:

The Bounty vs. Russian Vityaz - världslåda på 22Bet Uppdaterad: December 11, 2019 Författare: Damon

Innehåll