Styrka: Het fotboll och snooker

0 Kommentarer
Detta är den andra etappen i semifinalen i den engelska ligacupen. Hittills är poängen 3: 1 till förmån för Man City, med Citizens definitivt en favorit. Historiskt vann Manchester City emellertid cupen 6 gånger, och United - 5. Detta kommer att bli strid mot de starkaste genom någon räkning.

Efter att ha besegrat de röda i den första matchen (1: 3) har Josep Guardiolas lag alla chanser att lyckas i andra etappen, nu i sin hemmastadion. United kommer också att spela utan sin toppscorer, Marcus Rashford, som fick brott i ryggen. I Premier League har Citizens liten chans att komma ikapp med det ledande Liverpool, men kan fortfarande lyckas försvara sin League Cup-mästare.

Men varje match mellan dessa lag är ett derby, unikt i dess oförutsägbarhet. Detta demonstrerades den 7 december 2019, när Solskjærs team lyckades besegra Citizens i deras hem Etihad (1: 2) i det aktuella mästerskapet i England. Dessutom riskerar de röda att lämna CL & EL-zonen för nationella mästare, vilket är anledningen till att de tvingas slåss mer våldsamt för ligacupen. Situationen är komplicerad av Rashfords skada, detta är försvarets sårbarhet endast delvis täckt av Martial (11 mål den här säsongen) och två juniorer (Greenwood och Chong).

Man City ser starkare ut, men produktiva attacker bör förväntas från båda sidor. I 5 av de 6 matcherna mellan Manchester-rivalerna gjordes 3 eller fler mål. Totalt över 2.5 med utmärkta odds på 1.44 och Båda för att få Ja på 1.8 in 22Bet linje.

Snooker. Tyska mästare

Världens starkaste spelare kommer att tävla i den största rankade snookerturneringen - German Masters, som hålls i Berlin. Tävlingsfavoriten är Judd Trump - världsmästaren 2019 och en av de mest populära huvudspelarna. Engelsmannen har inte vunnit Tyskland tidigare, men han tog sig till finalen 2014.

Det finns bara 9 ramar i början av turneringen (1/16 final), och 5 måste vinnas, men för den sista delen ökar antalet till 17, med 9 att vinna. Tävlingsregler på denna komplexitetsnivå gör det möjligt för någon av de 32 deltagarna, var och en med tillräcklig mästareambition, att vinna. German Masters 2020 samlar både unga spelare och veteraner vid biljardborden. När det gäller veteranerna är en av de mest framträdande den tyska turneringens första mästare John Higgins. Denna Scotsman är 45 och han vann två GM - 1995 (i den första tävlingen) och 1997. Tävlingen mot honom är ungdomsstyrkan, inklusive spelare som Neil Robertson, Shaun Murphy och Anthony McGill.

Det är omöjligt att förutsäga vinnaren i förväg, men en sak är säker - det här kommer att bli den mest minnesvärda händelsen för alla fans av en gentlemsport som snooker.

22 Bet. Kräv bonus och spela nu!

Relaterade 22-satsningar:

Styrka: Het fotboll och snooker Uppdaterad: Januari 29, 2020 Författare: Damon

Innehåll