Rodgers mot Liverpool: en kamp mellan EPL-ledare

0 Kommentarer
Det ledande Liverpool besöker sin stora Premier League-rival. För att komma närmare ledaren eller åtminstone undvika att bli utslagen ur Euro Cup-zonen - värdteamet är mycket motiverat.

Fixes tränare Brendan Rodgers arbetade med Liverpool mellan 2012 och 2015, i EFL-mästerskapet 2013/2014 och ledde scouterna till 2: a plats. Man kan säga att nu polerar Jürgen Klopp till perfektion projektet startade av Rodgers. Irländaren har lett Leicester till nya höjder sedan 26 februari 2019. Förra gången Foxes blev mästare 2016, men då (och fram till den aktuella turneringen) lyckades aldrig komma över 9: e position. Men nu är Leicester förmodligen årets stora sensation och den typ av lag som kan slita ut alla motståndare. På deras stadion har rävarna inte gjort det förlorat sedan 12 april (8 segrar och 3 oavgjorda).

Liverpool borde dock inte vara rädd för det, eftersom Power Scousers vann två tidigare bortekamper i kungen Stadion. Och i de senaste 5 matcherna med denna motståndare hade Liverpool 4 segrar och 1 oavgjort. I år rör sig Jürgen Klopps spelare i en mästartakt, vilket gör det klart redan nu att de återstående omgångarna kanske inte räcker för någon av motståndarna att utmana Liverpools ledarskap i turneringen. Med tanke på att rävarna är en direkt konkurrent, kommer Scousers i denna match att göra allt för att få maximala poäng.

I de senaste 5 matcherna mellan Liverpool och Leicester har båda lagen konsekvent gjort mål, fyra gånger i minst tre mål mellan de två. Både för att göra Ja till 1.57 och Totalt över 2.5 - med oddsen 1.62 tum 22Bet linje.

22 Bet. Kräv bonus och spela nu!

Relaterade 22-satsningar:

Rodgers mot Liverpool: en kamp mellan EPL-ledare Uppdaterad: December 25, 2019 Författare: Damon

Innehåll