Living Legends: Champions League 1/8 på 22Bet

0 Kommentarer
Citizens kommer till den mest dekorerade klubben i Champions League - Real (13 segrar). Madrid är den uppenbara favoriten, med deras närvaro med hög sannolikhet i kvartfinalen och semifinalen i turneringen. Det kommer att bli riktigt tufft för Man City.

Real Madrid spelar på två fronter - i Primera och Champions League. I det nationella mästerskapet är Zidanes lag ledande, men Barcelona kommer ikapp och är ivrig att försvara den spanska mästartiteln. Dessutom slutade de sista 2 hemmamatcherna i Madrid i nederlag (från Real Sociedad i Copa del Rey) och oavgjort (från Celta i Primera). Los Blancos släppte in 6 mål i dessa matcher, vilket sannolikt indikerar noggrann förberedelse för matchen med Citizens, som inte bör underskattas.

Enligt Man City-försvararen Aymeric Laporte försöker laget att uppträda på toppen av sina förmågor i denna turnering. UEFA-förbudet för de kommande två säsonger, på grund av brott mot finansiella fair play-regler, har det verkligen påverkat lagandan, men det kommer bara att göra Citizens mer ivriga att kämpa hårt för en seger i den aktuella turneringen. Guardiolas killar har alla chanser att lyckas i den kommande matchen, eftersom under hela Champions League-historien har laget inte lämnat en gång utan att göra mål, med ett genomsnitt på 2.6 mål per match i bortomatcher.

Och ändå har Citizens aldrig besegrat Los Blancos i Champions League - av fyra spelade matcher vann Real Madrid två gånger och det blev två oavgjort. Vilket lag går vidare till nästa etapp? (Team 1) med odds på 2.65 in 22Bet linje.

22 Bet. Kräv bonus och spela nu!

Relaterade 22-satsningar:

Living Legends: Champions League 1/8 på 22Bet Uppdaterad: Mars 2, 2020 Författare: Damon

Innehåll