Sista chans: Avgörande matcher i CL & EL-grupper

0 Kommentarer
Bayer - Juventus

En svag möjlighet för den tyska klubben att gå från grupp D i Champions League. Denna chans är rent teoretisk, och för att använda den måste laget slå Juventus just nu.

Tyskarna har en bra form: de har inte gjort det förlorat i 6 matcher i rad, avbröt Bayern segrande och deras ledare Volland gör underverk på planen, delar ut assist och gör själv mål. I den andra omgången av gruppspelet spelade Bayer redan mot Juventus. Då spelade de på italienarnas gräsplan och fick 3 mål mot sig utan att göra något i gengäld. Om Bayer kommer att kunna återvända återstår att se.

Juventus är ledare för grupp D och har redan säkrat en plats i slutspelet med 13 poäng (den närmaste förföljaren är Atlético Madrid med 7 poäng). Samtidigt saknar Old Signora inga problem. Klubben är inte så effektiv som de vill vara och upplever försvarsproblem på grund av Chiellinis skada. Eftersom uppställningen är långt ifrån perfekt och det faktum att laget redan uppnått sitt turneringsmål är det osannolikt att de överanstränger sig för att slå tyskarna i Bay Arena i Leverkusen.

Mot bakgrund av lagens statistik kan du förvänta dig en kraftig prestation under den sista delen av matchen. I matcher som Bayer spelade den här säsongen gjordes mål 12 gånger efter 75 minuter (4 gjorde, 8 släpptes), och i fallet med Juventus - 14 mål gjordes (11 av italienarna och 3 mot dem). Mål gjorde efter 75 minuter - JA med oddsen 1.88 in 22Bet linje.

Porto - Feyenoord

I grupp G i Europaligan är det inte enkelt. I väntan på den sjätte omgången är det inte klart vilket av de fyra lagen som går vidare till slutspelet, skillnaden mellan första och sista platsen i gruppen är bara 6 poäng. Vilket i sig självt gör matchen i Dragau mellan Porto och Feyenoord till en vacker final i gruppspelet.

Porto är långt ifrån i sin bästa form, men det finns liten anledning att betvivla dess framgång. Portugiserna är matchens favorit, trots trots nederlaget i första etappen. Detta hände på vägen. I sin egen hemmastadion har Porto inte förlorat sedan 13 - 9 segrar på hemmaplan sedan den tiden, med en total poäng på 22-1 till värdarna. Hur som helst, en teoretisk dragning i den här matchen kan räcka för portugiserna att gå vidare från gruppen i slutspelet i Europa League.

När det gäller Feyenoord kommer de att stanna kvar i turneringen endast om de besegrar Porto i denna match. Och bara så länge de andra rivalerna bidrar. De schweiziska Young Boys tappar mot Glasgow Rangers, placerade först i gruppen. Hemma i Holland är den en gång formidabla klubben från Rotterdam långt ifrån den första och kämpar om poängen med genomsnittliga lag som Vitesse och Utrecht. En möjlighet att stanna i CL & EL är desto mer värdefullt för Feyenoord mot bakgrund av detta.

Den här säsongen slog den portugisiska vice mästaren rivalerna med en skillnad på 2 eller fler mål 10 gånger, inklusive i 6 av 10 hemmamatcher. Feyenoord har redan 5 nederlag med en 2-målsskillnad, plus holländarna är desperat dåliga borta - bara 2 segrar i 11 matcher, varav en var mot det svagare laget från Israel - Hapoel Be'er Sheva. Porto vinner med -1.5 handikapp kommer med utmärkta odds på 2.26 in 22Bet linje.

22 Bet. Kräv bonus och spela nu!

Relaterade 22-satsningar:

Sista chans: Avgörande matcher i CL & EL-grupper Uppdaterad: December 11, 2019 Författare: Damon

Innehåll