Zhao cai jin bao jackpot


Titeln på denna spelautomat översätts som “locka rikedom och skatter” och det kommer säkert att hjälpa dig att göra det med vilda symboler som fördubblar utbetalningar, vinstlinjer som fungerar i båda riktningar och chansen att vinna fyra progressiva jackpottar.
Zhao Cai Jin Bao är en 5-hjuls slot med 3 rader och upp till 9 vinstrader. Som nämnts är vinstlinjer ovanliga eftersom vinnande kombinationer kan bildas från vänster till höger eller höger till vänster, vilket effektivt fördubblar antalet rader. Hjulen är placerade i en utsmyckad ram med en orange färgad vy i bakgrunden. Symbolerna med högt värde inkluderar ett lejonhuvud, en drake, en påfågel och lite fisk medan spelkortsymbolerna med lägre värde har dekorerats med kinesiska tillbehör.
Funktioner
Vildmark

Den kinesiska adelmannen är den vilda symbolen. Han kan landa på rullar två, tre och fyra och ersätta alla andra symboler för att hjälpa och bilda vinnande kombinationer. Dessutom kommer han att dubbla alla utbetalningar som han bidrar med.
Scatter
Spridningssymbolen är a gyllene hatt. Det erbjuder utbetalningar på upp till 100x den totala insatsen och det kommer utbetalning när två eller flera landar på intilliggande hjul från vänster eller höger om rullarna.
bonus Features
Sloten är också kopplad till Dragons progressiva jackpottar. Jackpotten kan börja efter varje snurr. I spelet kommer du att se ett lyckohjul med gult, röd, blå och gröna drakhuvuden på den. Varje huvud representerar en av de fyra progressiva jackpottarna som erbjuds och du måste snurra på hjulet för att samla dem. När du har tre matchande huvuden du kommer vinna motsvarande jackpot. Den gula jackpotten är störst och den följs av den röda, blåa och gröna.
Jackpott
Utöver de progressiva jackpottarna erbjuder Zhao Cai Jin Bao en fast utbetalning på 5,000 2,500x för att landa fem lejonhuvudsymboler över en vinstlinje. Draken kan betala ut upp till XNUMX XNUMXx och påfågeln och fisken kan båda betala upp till 1000x.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Zhao cai jin bao jackpot Uppdaterad: Januari 17, 2019 Författare: Aamir Berrey