Undrar hundar


Wonder Hounds är en 5-rulle, 25-vinstlinje från NextGen Gaming som kan spelas på alla enheter från 25p en snurrning. Baserat på det kinesiska året av hunden, se upp för Jinse, Ace och Winchester eftersom de slumpmässigt kan vända i basspelet. Det här spelet handlar om Free Games-funktionen där du kan börja med upp till 15 free spins. Upp till 15 sticky wilds läggs till innan funktionen börjar ge dig vinner upp till 6,000 gånger din insats på varje fri spin!
Wonder Hounds är en NextGen Gaming-driven slot med 5-rullar och 25-vinstlinjer. Spelas från 25p till £ 250 en snurr på alla enheter, detta spel är baserat på Hundens år när du går med i Jinse, Ace och Winchester för att fira Kinesiska nyåret fester. Detta lätta hjärta spel har en fri spins funktion där du dra nytta av upp till 15 klibbiga vildar samt 1 Wonderhound per hjuls vridning.
Visuellt är Wonder Hounds satt i en trevlig park och har tecknadstyp grafik - på rullarna kommer du att se A, K, Q, J och 10 spelkort, hundben och hundskålar. Du har också 3-hundarna - Jinse, Ace och Winchester. Ess är den högsta värdet hunden som ger dig 14 gånger din insats för 5 över en vinstlinje. Det finns också en vild som ersätter alla symboler, som ger scatter och ger dig 16 gånger din insats för 5 i kombination.
När det gäller bonusfunktioner, Wonder Hounds har 2 - först är Wonderhounds Gone Wild-funktionen som slås ut slumpmässigt i basspelet. Efter att en snurr har ägt rum i basspelet kan 1 eller fler Wonderhounds omvandlas till en vild - 1 Wonderhound kan vända vild per vild som resulterar i bra vinner förhoppningsvis.
Wonder Hounds handlar om Free Games-funktionen - detta spelas när du får 3-poteutskrifter spridda överallt på hjulen. 3, 4 eller 5 scatters ger dig 4, 15 eller 100 gånger dina spel samt 8, 12 eller 15 gratis spins. Nu, mellan 1 och 15 wilds läggs slumpmässigt till rullarna i början av funktionen - dessa vildar är klibbiga under hela funktionen!
Dessutom kommer någon vild symbol som visas under funktionen att hållas kvar - detta kan leda till många klibbiga vildar på rullarna som kan leda till stora vinster. Trots sin snuskiga känsla är Wonder Hounds ett medium till stort variansspel med potential att vinna upp till 6,000 gånger din insats på varje fri spin!
Jag gillar verkligen Wonder Hounds - det är enkelt, har slät och smidig grafik och har en killer bonusfunktion. Nyckeln till att vinna stor är att få massor av klibbiga vildar i början och mycket mer landning under funktionen. Du behöver bara vara tålamod - en gång i kommer du att skälla för mer! Om du gillar hundar, NetEntÄr Diamond Dogs rekommenderas.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Undrar hundar Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll