Wild play superbet


Wild Play SuperBet är en NextGen Spelautomat med 5-rullar och 40-vinstlinjer. Med en klassisk frukt maskin känsla, det är spelbart på alla enheter. Du väljer din nivå med SuperBet-funktionen som ger dig vilda vinnare multiplikatorer upp till 5x - om du får 3 wilds i en vinst, kommer din vinna att bli föremål för en vild multiplikator upp till 15x. Det blir bättre i Free Games-funktionen där upp till 20 free spins kan vinnas - här fördubblas alla vilda multiplikatorns värden för att ge dig potentiella vilda multiplikatorvinster av 30x!
Wild Play SuperBet är en 5-rulle, 40-vinstlinje från NextGen Gaming. Tillgänglig för att spela på alla enheter, inklusive bärbara datorer, datorer, iOS och Android (bland annat) kan du snurra bort från så lite som 50p till så mycket som £ 150 per tur. Detta spel låter dig styra den vilda multiplikatorn som sedan appliceras på dina vinster - det också dubbel i Free Games-funktionen där du kan få upp till 30x multiplikatorn för vilda vinster!
Visuellt har Wild Play SuperBet en retro känsla med klassiska fruktsymboler på lila bakgrund - symboler inkluderar körsbär, citroner, vattenmeloner, klockor, gröna och blå diamanter samt flammande 7s. Den senare är symbolen med högsta värde vilket ger dig 6 gånger din insats för 5 över en vinstlinje. Det finns också en vild symbol som bara visas på 3-mittrullarna - den ersätter alla symboler utom scatter.
Detta spel använder SuperBet-funktionen som finns i andra NextGen Gaming-titlar - det är en extra satsning som du kan anpassa för att ge dig bättre och förbättrade vilda vinster:
Nivå 0 - spela från 50p till £ 25 per tur: varje vildvinning är föremål för en 1x-multiplikator (standard)
Nivå 1 - spela från £ 1 till £ 50 per tur: varje vildvinning är föremål för en 2x-multiplikator
Nivå 2: spela från £ 2 till £ 100 per tur: varje vildvinning är föremål för en 3x multiplikator
Nivå 3: spela från £ 2.50 till £ 120 per tur: varje vildvinning är föremål för en 4x multiplikator
Nivå 4: spela från £ 3 till £ 150 per tur: varje vildvinning är föremål för en 5x multiplikator
Nu, om du får mer än 1 vild, lägger dessa multiplikatorer ihop, till exempel om du skulle få 3 5x wilds i en vinst, kommer dina vinster att bli föremål för en 15x multiplikator. De vilda multiplikatörerna ökar din vinnande potential men kostar mer så du måste hitta den nivå du är glad att spela på.
Wild Play SuperBet kommer också med en Free Games-funktion som spelas när du får 3 Bonus symboler någonstans på hjulen - du kommer att få 10 free spins. Viktigare är att de vilda multiplikatorns värden dubblar under funktionen vilket betyder att du kan få en 10x-multiplikator om du spelar på nivå 4!
Om du skulle få 3 10x wilds på en gratis spin, kommer din vinna att bli föremål för en massiv 30x multiplikator. Du kan också retrigger funktionen (genom att få 3 scatters) vilket ger dig totalt 20-spins.
Som ett resultat är Wild Play SuperBet en medium till hög varianslucka. I basspelet kan du vinna upp till 588 gånger din insats (med den potentiella 15x-multiplikatorn) men det fördubblas till 1,176 gånger din insats på varje fri spinn med den potentiella 30x-multiplikatorn. Sammantaget är det ett enkelt spel som bara är värd att spela om du har djupa fickor och spelar med de högre vilda multiplikatorerna. Om du gillar vilda vinnare multiplikatorer rekommenderas NextGen Gamings välstånd Twin.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Wild play superbet Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll