Toppmästerskapet


Top Strike Championship är en NextGen Spelautomat med 5-rullar och 20-vinstlinjer. Tillgänglig för att spela från 20p en snurr på alla enheter, detta fotboll spelet handlar om Free Games-funktionen, där upp till 20 free spins kan vinnas - se upp för Golden Biljetter som utlöser Treble Bet Bonus-funktionen där du väljer att vinna priser. Om alla dina val vinner, går du in i Knockout Stage Bonus-funktionen där ännu fler kontantpriser erbjuds.
Top Strike Championship drivs av NextGen Gaming - det kommer med 5-rullar och 20-vinstlinjer. Spelas från 20p till £ 50 en snurr på alla enheter, detta fotbollstilbud erbjuder en gratis spelfunktion där du kan spela med upp till 20-spins, en Triple Bet Bonus-funktion där du får tillgång till Knockout Stage Bonus-funktionen där du välj vinnare i var och en av 4-rundorna för att vinna kontantpriser.
Visst har Top Strike Championship tecknade stilgrafik och spelas inuti en fotbollsstadion. Symboler på rullarna inkluderar A, K, Q, J och 10 spelkort samt 3-spelare (målvakt och 2-strejkare). Fotbollen med flaggorna runt den är den vilda och ersätter alla symboler som gör scatteren - det är också den mest givande symbolen som ger dig 125 gånger din insats för 5 över en vinstlinje.
Den centrala funktionen är Free Games-funktionen som spelas när du får 3 eller mer Top Strike Championship sprids någonstans på hjulen - 3, 4 eller 5 av dem ger dig 10, 15 eller 20-spins. Du kan inte retrigger funktionen men det finns tillgång till 2 fler bonusfunktioner om du har tur. 1 mer sak - symbolerna är värda mer än i basspelet.
Se upp för Golden Biljetter som landar på hjul 5 under en gratis spin - när du får 1 av dem aktiveras Treble Bet Bonus-funktionen. Du väljer sedan 3 av 6-lag för att konstruera din Treble Bonus-funktion. Du får då kontantpriser på de vinnande lag som du väljer.
Om alla dina val vinner, kommer du att utlösa Knockout Stage Bonus-funktionen - målet (ursäkta pungen) är att välja en vinnare i var och en av 4-rundorna. Om du vinner rundan flyttar du till nästa omgång (och så vidare). Varje runda du vinner ger dig ett kontantpris.
Top Strike Championship är en enkel plats - det är mer Championship än Champions League enligt min åsikt och erbjuder inte något nytt eller spännande. Jag föredrar mycket att spela Foxin 'Wins Football Fever från NextGen Gaming eller Bike från yggdrasil Gaming som erbjuder mer i sätt av funktioner och volatilitet

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Toppmästerskapet Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll