spektra


Vissa spelutvecklare gillar att gå över toppen och designa ett komplext universum fyllt med detaljer för spelare att njuta av. Men minimalism kan ibland vara lika effektiv.
spektra är ett videospel spel utformat av Thunderkick och inspirerad av klassiska 1980s estetik. Det finns en liten bit av Tron i det här spelet, en film vars huvudpersoner hamnade i ett datorgenererat universum. Det som är säkert är att Spectra erbjuder ett unikt utseende och massor av sätt att vinna, i all enkelhet.
Lär känna universum av Spectra lite bättre och starta spelet så bra som möjligt tack vare vår fullständiga granskning.
Inuti en dator
Spectra kommer att sticka ut från de andra spelautomaterna du kanske har spelat främst tack vare dess mycket unika grafiska universum.
Spelet är fortfarande väldigt enkelt, med en ton svart bakgrund och neonliknande symboler som lyser skönt framför spelarnas ögon. Symbolerna och kommandoknapparna är extremt minimalistiska, och ändå är Spectra mycket iögonfallande.
Med sitt Tron-inspirerade universum kommer Spectra att vädja till både veteran och nyare spelare, sci-fi missbrukare och datorgeeks. Men låt oss se hur spelningen känns som i nästa avsnitt.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

spektra Uppdaterad: Januari 16, 2019 Författare: Aamir Berrey