Sköldar av det vilda


Både namnet på denna videoslot och dess övergripande tema återspeglar den ursprungliga serietidningen "300" och 2007-filmen med samma namn, där kung Leonidas leder 300 spartaner i strid för att försvara sitt territorium mot den hänsynslösa persiska gud-kungen Xerxes.
Rik med konstverk som inkluderar spartanska tempel, vapen och krigare, 300 Shieldfs är en 5-hjuls, 25-paylinesport som lovar att vara värt kampen och erbjuder en 300X-prismultiplikator.
tema
300 Shields introducerar sig med en imponerande otrevlig musikbrist som leder dig direkt in i det krigsmässiga temat. Bakgrunden kring spelskärmen visar ett vetefält, blå himmel och spartanska tempel i fjärran. Välkomstskärmen punkteras på många ställen med pilar, och det här vapnet visas upprepade gånger i hela spelet.
De lägre värderade symbolerna är raka från kortdäcket och inkluderar 9, 10, J, Q, K och A. Dessa symboler är färgglada, gammaldags bokstäver och var och en har blivit genomborrad av en pil. Medelvärdessymbolerna inkluderar ett kluster av pilar som flyger på dig och ett blodigt dubbelkantat svärd ovanpå en läderskål. Det finns två symboler med högsta värde: ett långt träfartyg med segel och åror och en spartansk krigare som drar tillbaka på sin pil och pil. När du landar på två eller flera av honom blir han animerad och skjuter sin pil ut ur ramen.
Bakgrundsljud är i grunden begränsad till det filmliknande ljudspåret som bara spelas när rullarna spinner aktivt.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Sköldar av det vilda Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll