Savannah soluppgång


Du kanske inte alltid har budgeten att resa världen men det behöver inte stoppa dig. Med Savannah Sunrise slot från NextGen Gaming du kommer att gå till den afrikanska savannen och tjäna pengar på stora belöningar samtidigt. Spåret kommer med roliga bonusfunktioner som gratis spel och multiplikatorer. Medan du spelar spelet kan du också vinna upp till 7,815 gånger din insats för att finansiera dina nästa resor.
Savannah Sunrise är en 5-hjuls och 243 sätt att vinna onlinespel som drivs av NextGen Gaming. Slottet är en del av Classix-serien och är tema kring den afrikanska savannen. Medan du spelar den här spåret kommer du att gå tillsammans med de vilda varelserna som finns på denna exotiska plats och ta en anständig vinst medan du är på den.
Spåret kan spelas på alla skrivbord, surfplattor och mobila enheter var som helst när som helst. Du kan njuta av detta Savannah äventyr från så lite som 0.01 per satsning till högst 500. Det brett satsningsintervallet gör slottet idealiskt för både budgetspelare och högvalsar. Det är den perfekta platsen att spela för veteraner och nya spelare med sina enkla regler och fantastiska bonusfunktioner.
Spelet anses vara av medium till hög varians och har en återgång till spelarens andel av 95.42%. Volatiliteten säkerställer att vinsterna lovar även när de inte kommer för ofta. Ett av de största incitamenten att spela spelet är den maximala vinst på upp till 7,815 gånger din insats.
Om du gillar denna roliga slot från NextGen Gaming kanske du också vill försöka IGTs Elephant King för ett annat afrikansk savannah temat äventyr. För fler spel från Classix-serien kan du välja att prova Coola bananer som erbjuder galen vinster upp till 21,840 gånger din insats under de fria spinnen.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Savannah soluppgång Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll