Drottning av slottet


Det finns 576 olika sätt att ställa in symboler för en seger i NextGen Gamings Drottning av slottet video slot, som sätter åtgärden mellan tornen i ett tecknade slott och kan betala dig en kungens lösenbelopp när några rätt kombinationer landar på plats. Trots att det kommer med standard 5-rullar, finns det ingen vinstlinjer som löper över dem och rullarna är ojämna i storlek, med antalet symboler i var och en i ett 3-4-5-4-3-format. Allt som behövs för att vinna en vinst är att landa 3 eller mer av samma symbol över angränsande hjul från vänster, men NextGen Gaming har fyllt detta slott upp till vallarna med extrafunktioner, till exempel mystiska priser, låsta rullar, scatter betalar, wilds, gratis spins och nudges.
Till skillnad från många slots i NextGen Gaming-sortimentet kommer Castle of the Castle med relativt enkel grafik, där spelkortssymboler, pärlor och en smattering av bildsymboler, som en tron, corgihund och myntväska returnerar de högre värdena. Men det har hög återgång till spelareprocent och pålitlighet som kommer som standard med spelautomater från detta UKbaserad utvecklare, plus det är fullt certifierat för rättvist spel av oberoende testlaboratorier, och det är helt mobilt optimerat för spelare som använder smartphones och surfplattor.
Om du spelar på en telefon är lite av bakgrundsdetaljerna förlorat, men det är bara en vy över några kullar och sjöar bakom slottet, så spelningen påverkas inte alls. Trots rak grafik är det ett snyggt spelautomat som levereras med släta animeringar och har ett bra orkesterljudspår för att följa ljudet av spinnrullar.
Kungliga belöningar i slottet
Om du räknar upp tillräckligt med symboler returneras multipelvärdena för myntvärdet och börjar i nedre delen av betalningstabellen finns J, Q, K och A, som alla returnerar 4-, 5- eller 6-mynt när de är på 3, 4, eller 5 rullar från vänster sida. Gröna och lila pärlor betalar ut 5, 6 eller 7 mynt, medan blå eller guld- pärlor är värda 6, 7 eller 8. Uppräkningen i värde, tronen (väl, mer av en posh stol faktiskt) är värd 6, 7 eller 9 mynt, och sedan har vi väskan med guldmynt, en corgi och spellogotypen på en banderoll som betalar du vinner i grundspelet i 10-, 15- eller 20-mynt.
Dessa relativt små belöningar kompenseras av den rika variationen av bonussymboler och specialfunktioner som kan öka vinsterna väsentligt. Det är också möjligt att landa flera vinnande kombinationer i en enda spinn, så sätt inte av med vad som verkar vara ganska lågt betalande symboler. Drottningen är en vild symbol som ska staplas på alla rullar hon landar på och hjälper till att slutföra vinnande linjer genom att plugga några luckor i en följd av matchande ikoner, även om hon inte har något värde på egen hand och kan " t ersätta bonus- eller kronymbolerna.
Något annat som kan leda till extra vinster i basspelet är en Locked Reels-funktion, som kan uppstå i valfri slump. Du kommer se att vinstockar växer upp runt de mellersta 3-rullarna, som sedan roterar tillsammans med matchande symboler över dem. Om samma symboler finns någonstans på hjul 1, garanteras du en 4 av en snäll vinnande kombination.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Drottning av slottet Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll