PANDAMANIA

0 Kommentarer
PANDAMANIA

PANDAMANIA


PANDAMANIA slot är en av Nextgen Gamings djur-tema online slots. Spelare kommer att gå med i Panda och hans vänner i världens mest kaotiska zoo, där djuren driver upplopp på drevna vagnar och djurhållaren är bunden och ingenstans att ses Detta kaos kan dock bara leda till fler bonusfunktioner och bättre priser.
Pandamania mobilplats är ett femhjulsspel som har tre rader och standard tjugofem vinstlinjer. Rullarna själva befinner sig i ett zoo landskap där du kan se vattenfall, burar och kursen varningsskylten att inte mata någon av djuren. När du snurrar kommer du också att njuta av de knäppa och roliga ljudeffekterna som följer med varje snurrning, men inte så mycket som du kommer att uppskatta den lättlästa spelningen. Din spelupplevelse förbättras ytterligare genom att du kan välja din satsning per tur och det kan vara från så lite som 1p per tur till £ 50 per tur.
Wild symbol
Liksom de flesta slitsar har du standard symbolerna på rullarna. I det här fallet är de alla färgglada och innehåller en pedaldriven vagn, några zoo-biljetter, en påse sötsaker, bundet upp djurhållare och naturligtvis de vanliga spelsymbolerna 9, 10, J, Q, K och A. Du har också ha de unika symbolerna som inkluderar den vilda symbolen. Mr Panda själv är den vilda symbolen på Pandamanias spelautomat, och när du ser honom kommer du att vara glad eftersom han bara kan hjälpa till att slutföra en vinnande kombination, om han kan, genom att ersätta saknade symboler.
Scatter symbol
Förutom den speciella Panda vild symbolen på Pandamania online-slots, har du också en scatter-symbol. Denna scatter symbol är Pandamania zoo tecken. Denna symbol kommer inte bara att hjälpa till att slutföra vinnande scatterkombinationer, men det kommer också att bli utlösaren, den fria spinsbonusen.
bonus Features
Välj mig bonus - Pick Me Bonus är den första bonusfunktionen på Pandamania-platsen, och du kan utlösa detta med hänglåssymbolen som bara visas på rullar två, tre och fyra. Land tre på rullarna och du kommer att få välja en. Bakom hänglåset kommer du att vinna ett kontantpris, ett kontantpris och en chans att välja igen eller alla tre priserna.
Escaped Panda Bonus
Den escaped panda bonusen är den andra bonusfunktionen på Pandamania spelautomat, och det är en helt slumpmässigt genererad funktion. Vid slumpmässiga tider kommer pandan att cykla över skärmen och lägga vildar i rullarna och förhoppningsvis skapa vinster genom att göra det.
Freespins
Den tredje och sista bonusfunktionen på Pandamanias slot är gratis spinsbonus. Du kan utlösa detta genom att landa tre eller flera av Pandamania-teckenspridningssymbolen över rullarna. Om du gör detta kommer du att tilldela tio gratis spins, och alla vinster kommer att fördubblas tack vare en 2x multiplikator. Du kan också återaktivera funktionen genom att landa ytterligare tre scatters.

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

PANDAMANIA Uppdaterad: Januari 24, 2019 Författare: Aamir Berrey