Magiska staplar


De lämpligt namngivna Magiska staplar är ett spelautomat fullt av vad det är uppkallat efter, och du hittar massor av magiska staplade kuber som förvandlas till bara en symbol för att ge dig massor av chanser att vinna stora priser hela tiden - och dessa stackar visas i båda huvudspelet och gratis spel.
Det finns också många bekanta prissymboler för dessa Magic Stacks att bli till, inklusive Lucky 7's, Bells, Bars, Melons and Cherries, som alla också kan förstärkas av två olika Wild Party Girls som bor i Neon City där de 5 rullar och 20 vinstlinjer i detta roliga spel är inställda.
Det finns till och med en Super Magical Free Games-bonus där alla priser multipliceras med en dynamisk multiplikator - och det finns ett oändligt antal gratisspel att vinna varje gång bonusen utlöses!
Magiskt huvudspel
Priser kan vinnas genom att ställa upp tre till fem matchande symboler, och alla priser multipliceras med din linjeinsats. Körsbär och meloner kan vinna dig upp till en fruktig liten 3x din linjeinsats, med staplar upp till 5x och klockor upp till 40x, medan du säkert kommer att känna dig ganska lycklig om du ställer upp fem 80-tal på 80x din linje slå vad.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Magiska staplar Uppdaterad: Januari 16, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll