Magiska staplar


De lämpligt namngivna Magiska staplar är ett slotspel fullt av vad det är uppkallat efter, och du hittar massor av magiskt staplade kuber som förvandlas till bara en symbol för att ge dig massor av chanser att vinna stora priser hela tiden – och dessa högar visas i både huvudspelet och gratisspel.
Det finns också massor av välbekanta prissymboler för dessa magiska stackar att förvandlas till, inklusive Lucky 7's, Bells, Bars, Melons and Cherries, som alla också kan förstärkas av två olika Wild Party Girls som bor i neon Stad där de 5 hjulen och 20 betallinjerna i detta roliga spel är inställda.
Det finns till och med en supermagisk gratisspelsbonus där alla priser multipliceras med en dynamisk multiplikator – och det finns ett oändligt antal gratisspel att ta tag i varje gång bonusen utlöses!
Magiskt huvudspel
Priser kan vinnas genom att rada upp valfri 3 till 5 matchande symboler, och alla priser kommer att multipliceras med din linjesatsning. Körsbär och meloner kan vinna dig upp till en fruktig liten 40x din linjesatsning, med staplar upp till 80x och klockor upp till 80x, samtidigt som du säkert kommer att känna dig lycklig om du ställer upp fem 7:or på 250x din line- slå vad.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Magiska staplar Uppdaterad: Januari 16, 2019 Författare: Aamir Berrey