Förlorat tempel


Är du redo att gå in i djungeln på jakt efter Lost Temple? Denna 5-reel Lightning Box Games-spår med 1024 vinnande sätt kommer att få dig att dodga ormar, klättra vinstockar och kliva på giftiga skorpioner, när man manövrerar sig genom djungeln på jakt efter den förlorade templet, som är utrustad med massor av ädelstenar, silver , guld-, och andra ädelstenar. Detta spel kommer också med wilds, scatters, multiplikatorer, bonus symboler, gratis spins och en lukrativ standard jackpot. Detta spel är kompatibelt med både Windows och Mac. Sätt på dina stövlar och resa in i djungeln i videotillståndet Lost Temple.
Ett Amazon äventyr väntar på dig
Tydligen för länge sedan förlorades ett gammalt tempel i den vilda jungeln i Amazonas, och det här är det mycket saknade templet som den här platsen tjänar att hitta. Det "förlorade templet" sägs ha inneburit ovärderliga skatter och antikviteter. När den försvann, bar den med sig historien om en legendarisk tidig civilisation som kallas aztekerna. Förbliv sant i legenden, har Lost Temple-slottet från Lightning Box Games sina hjul satts djupt i Amazonas djungel där skrämmande och läskiga saker händer. Men bli inte distraherad av rädsla. Håll ögonen på priset och fokusera på att hitta det förlorade templet. Den gamla scrollade kartan och kompass / snurrknappen leder dig.
Symboler visar turist, Bonus symbol, Ädelstenar, Guldmynt, Skorpioner, Skattkistor, King Cobras, Ace, Jack, King, Queen och 10. Även de enkla pokerkortsvärdena har skapats kreativt för att matcha temat som omfattas av övervuxna vinstockar.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Förlorat tempel Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll