Knights quest


Ge dig ut på en resa till medeltiden! En spännande äventyr väntar på dig i denna 5-hjuls slot med 20 vinstlinjer. Öka dina Twist-siffror in handling-späckade featurespel där du kommer att leda riddare till slottet och gycklare jonglerar med dina vinster till svindlande höjder – eller låt lyckan skämma bort dig i gratisspelet! Du kommer att se: din djärva handling kommer att belönas!
Ditt mål är att landa 5 identiska symboler längs en vinstlinje. Alla vinstlinjer löper i olika mönster från vänster till höger över hjulen. För att vinna måste du landa minsta antal identiska symboler från vänster sida vid sida utan avbrott på en vinstlinje. Jester-symbolen (Joker) kan användas som ersättning för alla symboler utom Dragons och Scrolls.
Knight's Quest™ -funktionen
3 eller fler scattersymboler (Drakar) i valfri position startar minifunktionen. Välj en av Dragon-symbolerna som visas för att upptäcka en annan bonusvinst!
Landa 3 rullar på hjulen att välja mellan 1 av 3 funktionsspel:
15 Free Spins
Res till slottet: Följ med riddaren på en jakt efter hans ära och dina rikedomar på vägen till slottet. Snurra på lyckohjulet och multiplicera dina vinster med lite tur i den här funktionen.
Den jonglerande narren: Titta på narren när han jonglerar – kommer han att behålla bollen som har de största vinsterna i hans händer?

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Knights quest Uppdaterad: Januari 24, 2019 Författare: Aamir Berrey