King Kong raseri


Det finns ett fåtal få tar på sig King Kong slots, inklusive Playtechs Kong The 8Th Wonder of the World spel.
Men det bästa, enligt vår mening, måste vara NextGens ursprungliga King Kong online slot. Det är tills detta mer än värdig uppföljare som har funnit en speciell plats i våra hjärtan.
Beviljas, vi kommer att vara ärliga och säga att vi vunnit över 260 gånger vår satsning på 69 free spins, men det går bara att visa möjligheterna i den här NextGen-spelautomaten, inte bara vår lilla bias.
Gå tillbaka till Skull Island för förhistoriska vinster
Gjord i samarbete med den berömda konstnären och författaren av King Kong Jo Devito, ser det verkligen inspirerande ut.
Sätta på enorma 4-rader med höga 5-rullar och med 50-vinstlinje är du knädjupt i förhistoriska tider som djuret krigar mot de monster som bor på ön som födde kungen apor.
Det här är en snygg NextGen-spelautomat, och det finns verkligen massor av drama - och inte bara med grafiken och ljuden.
Från chanting av den inhemska skrikande "Kong, Kong, Kong" och ger dig extra vildmarker, till en meteor-blixt som plockar upp en av de högbetalande symbolerna för att krossa rullarna för stora segrar.
Du får fortfarande dessa fantastiska spelautomater med gratis spin bonusrundor
Vad vi älskade om den ursprungliga maskinen var att det var en av de få spelautomaterna som gav dig en genuin chans att vinna en hel del gratis spins.
Du kan inte fånga så många här, "bara" upp till 100, men det beror på att de har gjort dessa King Kong Fury gratis spins rikare med vinster - så du behöver inte så många för att få stora vinster.
För det mesta för att du får stackar av vildar som skapar rasande återspinn med klibbiga vildar där du kan fånga extra staplar vildmarker.
Se upp: King Kong Fury slot är flyktig
När du handlar om en apa storleken på en byggnad, förväntade du dig inte riktigt rosor och stearinljus, eller hur?
Det kallas "King Kong FURY online slot" av en anledning - det finns några ganska rasande snurrar och vinner här, men också en hel last av fara.
Den goda nyheten är att, precis som den ursprungliga berättelsen, kommer du att bli väl underhållen tack vare vanliga träffar bonusspel och några vackra och mycket effektiva bilder.
NextGen har kommit långt sedan tiden för deras Mad Mad Monkey slot, och allt till det bättre.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

King Kong raseri Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll