Indisk anda


Den här leden leder dig direkt till huvudpriset! Följ den vise stamäldste och lita på hans vision, sedan den oupptäckta guld- avlagringar mitt på vidsträckta slätter kommer att vara till hands! The Eagle kan hjälpa dig med din skattjakt, genom att guida dig in i bonusrundan!
5 hjul med 20 vinstlinjer kommer att lägga ditt spår efter tur Indisk ande™. Ditt mål är att landa 5 matchande symboler längs de aktiva vinstlinjerna. Linjevinster löper alltid oavbrutet från vänster till höger över hjulen, börja alltid på det första hjulet och följ kursen för en eller flera vinstlinjer. Du kan komplettera dina linjevinster med Dream Catcher (Joker) – den ersätter alla symboler utom Scatter. Scatterkombinationer (Eagle) betalar ut var som helst oavsett linjelinjerna.
Gratis spel
Kom igång med gratisspelen! Allt du behöver är 3 örnsymboler i valfri hjulposition! Du spelar med inställningarna för den senaste spelomgången, inga insatser krävs för gratisspelsrundorna och med drömfångaren kan du säkra en extra bonus i den aktuella funktionen.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Indisk anda Uppdaterad: Januari 24, 2019 Författare: Aamir Berrey