Gold


Black Gold är en 5-hjuls, 30-payline, high definition online slot från BetSoft Gaming.
Spåret har all den fantastiska animationen, bakgrundsmusik och kreativa symboler som nu är synonymt med alla BetSoft-produkter.
Huvudpersonen i denna slot är Ol 'Bill med sin gamla pålitliga häst. Bakgrunden har en oljeplattform, rör som flyter med olja och fat.
Det är olyckligt att det här spelet inte finns tillgängligt på BetSofts ToGo-mobilplattform, eftersom det är en av de mest lukrativa slots som erbjuds av BetSoft. Det är dock tillgängligt på Windows-, Mac- eller Linux-operativsystem och är webbaserat och kräver därför ingen nedladdning.
tema
Black Gold ligger i en oljeplattform någonstans i öknen, med flytande oljerör synliga i bakgrunden. Huvudpersonen är Ol 'Bill, och han åtföljs av sin gamla pålitliga häst. En fantastisk countrylåt bländar i bakgrunden när du gör ditt företag på jakt efter olja, men både bakgrundsljud och musik kan stängas av om du föredrar det.
Temat är den perfekta inställningen för en oljeboring erfarenhet, med vadslagningsmöjligheterna som sätts på en oljekanna och en verktygslåda som ser ut som något direkt från Wild West. Ol 'Bill i sin cowboyhatt och ovanpå sin häst gör bilden komplett. Andra symboler förknippade med temat inkluderar oljefat, hästen och cowboyhatten.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Gold Uppdaterad: Februari 4, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll