Glitz


Älskar du glitter av juveler? Hitta massor av dem i Glitz, ett spel av Williams Interactive. Öppna spelet, och du kommer se sina rullar, plus skinnande pärlor i massor. I det här 60-paylinespelet kommer du också att ha Wilds, gratis spinn och njutningen av spel. Hjulen är ordnade på ett speciellt sätt. Detta är ett arrangemang som du kanske har sett i andra WMS spel. De två första rullarna är de viktigaste, eftersom de bestämmer huvuddelen av dina segrar. De har 2 symboler vardera. De andra rullarna har fler symboler. Alla dina insatser delas upp i linje med de två första rullarna, så antalet mynt du kan satsa per tur kan nå 90. I Glitz har du många sätt att säkra vinster, så förvänta dig att avsluta ditt spel inte bara glatt av upplevelsen, men också med mycket vinster.
De dyrbara pärlorna är alla mycket lukrativa. Bland dem kan du känna igen en Topaz, en ametist, och det kommer också att finnas diamanter och safirer, plus smaragder och rubiner, och inte minst dollarn tecken bland symbolerna. För att få dig stimulerad av varje vinst när du spelar för skojs skull, har spelet mjuk jazzmusik som bakgrunds ljud när du trycker på Spin-knappen. Grafiken är inte komplicerad, men spelet har sina styrkor som lockar dig. Du kan enkelt känna igen den Wild-symbolen, för den bär den vilda inskriften. Dollarsignalen är spelets scatter.
Spela Glitz Slot gratis online - Ingen nedladdning krävs
Det är intressant att du kan aktivera de fria spinnen runt på 3 sätt. En av dem är aktiverad när du ser 4 av en sorts symboler (Gs eller Wilds som ersätter för att skapa kombinationer) på de två första rullarna, plus Scatters var som helst på rullar 3 till 5. Din belöning är då 20 free spins. Men om symbolerna, Gs eller Wilds, inte kommer upp på de två första rullarna, kommer du att gå vidare till en annan skärm där ett val väntar på att bli gjort. Du kommer att se smyckeskrin att välja mellan. Håll fingrarna korsade för symbolen i den valda rutan för att få ett värde högre än symbolen på rullarna. Det betyder att din valda symbol kommer att landa på rullarna istället för den symbol som nyligen var där. Det andra sättet att komma till de gratis spinnen är när du ser 3 Scatters, på rullar 3 till 5, så du får 5-spinn och återigen ett val av en smyckeskrin. Värdet på symbolerna i din valda ruta ersätter symbolerna på de två första rullarna. Ännu ett annat sätt att komma in i free spins runt är att ha 4 av en snäll symbol på hjul 1 och 2, vilket ger dig rätt till 5 free spins. I alla gratis spinsrundor kommer Scatterlanding på hjul 3 till 5 att ge dig mer frittomgångar.
Glans av ädelstenar har mycket att erbjuda i detta spel, så ta utmaningen och spela, för att ta reda på mer, njut av glansen och vinna.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Glitz Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll