Foxin vinner: fotbollsfeber


Foxin vinster fotboll Fever: Ett spelautomat för alla som älskar sport Baserat på temat fotbolls-VM 2018 är Foxin Wins Football Fever ett spel för alla sportälskare. Spelet har 5 hjul och 25 vinstrader. Satsningen kan göras var som helst från 25 mynt -125 mynt. Som ett resultat lockar spelet höga rullar såväl som spelare som gillar att göra lägre insatser. 5000 mynt är det högsta priset som en spelare kan sikta på. Förutom detta kan en utbetalning på 500 mynt krävas från rävens barn och 1000 mynt kan krävas av rävens fru.
Foxin vinner fotbollsfeber: funktioner
Foxin Wins Football Fever har en fotbollsstadion som bakgrund. Symboler på rullen inkluderar · Spelkort: A, K, Q, J 9 och 10 · Rävfontän, domarerev, räv i en bil, räv som spelar fotboll och rävkontanter.
Av dessa är Wild symbol representerad av domaren räv; det betyder att det ersätter alla andra kort på rullen med undantag för scatter. En spelare kan hävda en seger: 80x av satsningsbeloppet om rullen får 5 av dessa symboler.
Huvudhöjdpunkten i denna slot är "Super Bet-funktionen". Om spelaren spelar spelet utan att aktivera den här funktionen, kan FOX-valparna landa på Reel 3. Vid nivå 1 ökar antalet alternativ för landning av Fox Pup till 3, dvs 2, 3 och 4. Detta kan aktiveras genom att betala 10 extra mynt. I fall av nivå 2 ökar risken för att rävpoppar landar på spolen exponentiellt, eftersom det kan komma på någon rulle. Denna kostnadsspelare en extra mängd 50 mynt.
"Slumpmässig bonusfunktion" är en annan viktig egenskap i Foxin Wins Football Fever som aktiveras slumpmässigt. Denna funktion ger spännande belöningar som kontantpriser.
Gratis spelfunktion: Den här funktionen utlöses när ett minimum av 3-sprickor landar på rullen. Den här funktionen ger 10 gratis spinn. Denna funktion lägger också till extra rävpups som ytterligare förbättrar vinnande chanser. En spelare kan till och med vinna fler frittomgångar.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Foxin vinner: fotbollsfeber Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll