Amazonas förmögenheter


Om du någonsin har trott att du skulle vara modig nog att försöka ta skatten från de legendariska kvinnliga Amazon Warriors - nu kan du bevisa det i “Amazons förmögenheter“, Ett pulserande slotspel på nätet från Side City Studios.
Vinn priser genom att plundra Amazons skatt inklusive guld-, smaragder, safirer och rubiner, medan du också vinner priser för att slåss mot en vacker trio av Amazonian Warriors, en blond, en brunett och en korpshårig skönhet. Det finns också massor av bonusspel att njuta av, inklusive Wilds, Free Spins, Luna Bonus Wheel och en Amazon Fire-funktion.
Trots massorna av skatter som erbjuds i Amazonas kungarike behöver det inte kosta mycket för att komma in och det finns insatser som passar alla typer av spelautomater och budgetar.
Hitta din förmögenhet
Du kommer att bli svårt att hitta ett vackrare land där du kan hitta din förmögenhet. Om du kan avvärja din blick ett ögonblick från de härliga Amazonas skönheterna, ser du ett frodigt grönt land - vars kombination kan mycket väl göra att du aldrig vill lämna.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Amazonas förmögenheter Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll