Flame


Gå med i brandmän När de släpper ut det brinnande huset och när du hjälper till att innehålla elden kommer du att belönas med extra vilda symboler, stora utbetalningar och en inferno av extra vinster.
Brandmän är en Playtech slot med 5-rullar, 3-rader och 20-fasta vinstlinjer. Rullarna sätts inuti en brinnande byggnad med varje position som representeras av ett fönster och symbolerna inkluderar brandman, en ung kvinna, en gammal kvinna, en svart katt och en vas.
Funktioner
Vild

Den vilda symbolen är det blinkande ljuset från toppen av eldmotorn och det kan ersätta alla andra symboler, förutom scatter, för att hjälpa och bilda vinnande kombinationer.
Scatter
Spridningssymbolen är brinnande flamma och även om det inte erbjuder några utbetalningar är det nyckeln till alla tre slotens bonusfunktioner.
bonus Features
Du behöver bara landa en av de brinnande flamspridningssymbolerna på rullarna för att utlösa bonusfunktionerna. När spridningen landar kommer flammorna att sprida sig till andra hjulpositioner och aktivera en av tre bonusar. Ju längre flammorna sprids, desto större blir din potential vinner.
Firemen Wild-bonusen ser alla de brinnande scatter-symbolerna förvandlas till wilds och hjulen utvärderas för vinster. Instant Win-bonusen tilldelar ett kontantpris medan Inferno-bonusen förvandlar alla symboler till lågor och du klickar sedan på dem en i taget för att avslöja kontantpriser tills du hittar symbolen 'Samla'.
Jackpott
Brandmän erbjuder en enorm topputbetalning av 500x för att landa fem av de vilda symbolerna över en vinstlinje. Brandman symbolen kan utbetalas upp till 400x, den unga kvinnan kan betala upp till 300x, den gamla kvinnan kan betala upp till 200x, katten kan betala upp till 150x och vasen kan utbetalas upp till 100x.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Flame Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll