Fet katt


Vegas Technology, nu WGS Technology, visar att deras speldesigners har en bra humor för sina Fet katt slots spel. Fat Cat-spelautomaten kan tyckas som bara ytterligare fem hjul, 20 linjers spelautomater, men när du ser att dess maxinsats är fantastiska $ 200 per snurr och max jackpotten är $ 50,000, är ​​det lätt att se var spelet får sitt namn ( förutom den feta katten själv, förstås).
Spelar Fat Cat
Funktioner

Fat Cat online-slots har verkligen ett gott sinne för humor, men tar det på allvar, eftersom Fat Cat-spelmaskinen har potential att förändra någons liv, även utan en progressiv jackpot.
Hur mycket är dessa Fat Cat-slots verkligen värda? Du får 5,000 mynt för fem Fat Cats och 2,000 mynt för fem Kitty Cats. Med tre andra priser av 1000 + mynt, går den här platsen verkligen avståndet när det gäller värdet. Pick and Win-bonusen gör spelet så mycket bättre eftersom ett enda pris kan vara värt upp till 1,000x din utlösande satsning.
Spelet levereras med autoplay för att hålla hjulen spinnande, så att du kan välja mellan 1 och 20-vinstlinjer och kommer med ett brett vadslagning att välja på. Allt detta kommer tillsammans för att skapa ett ganska coolt spel.
Symboler
I Fat Cat online-slots fungerar namnen som både den vilda och jackpotten, hans flickvän Kitty Cat representerar spelets näst högsta pris, guld- Dollar tecken är scatter / bonus symboler, och butler, rikedomar, pengarna väska och medaljong 9-A symboler ger upp baken.
Bonus spel
Dollartecknet är en spridningssymbol i Fat Cats som betalar oavsett var de landar på skärmen. Få 3 eller fler av dem så startar du bonusfunktionen. Välj bland de åtta dollartecknen som visas på skärmen så kan du vinna upp till 8 1,000 gånger din satsning för varje val.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Fet katt Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll