Coola bananer


Slotspel är nej apverksamhet, insatserna är höga och spelarna satsar allt de har tills de vinner jackpotten. Förutom att det ibland faktiskt handlar om apor.
Coola bananer är ett videoslotspel designat av WGS och med en massa coola apor som strövar omkring i staden och försöker få sina håriga händer på så många bananer som de kan. En enkel och ganska slumpmässig förutsättning, men resultatet är fortfarande mycket underhållande - för att inte tala om de stora vinsterna på spel för de lyckliga spelarna.
Så utan vidare, låt oss titta närmare på coola bananer för att räkna ut vad det här spelet faktiskt handlar om och hur man kan göra det bästa av det ...
De coolaste aporna i stan
Coola bananer känns lite slumpmässiga och verkar inte baseras på något specifikt tema vid första anblicken. Men om du letar efter något original, har du kommit till rätt ställe.
Spelets grafiska universum förlitar sig på tecknad look, med utsikt över en stor modern stad i bakgrunden. En pengar som bär solglasögon, en hawaiisk skjorta och en örhänge ligger ovanpå en skyskrapa och håller en ung blond kvinna i handen. Detta kan vara en hänvisning till King Kong, särskilt om du märker att flygningarna flyger runt på samma gång, men en väldigt cool version av den klassiska berättelsen om den jätteapa.
Cool Bananas är ett originalt spel med mycket humor och ett trevligt utseende. Låt oss gå vidare till nästa avsnitt för att titta på spelet.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Coola bananer Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey