Cleos önskan


Cleos önskan är en 5-rulle, 25-vinstlinje från NextGen Spel som kan spelas från 30p är en snurr på alla enheter. Satt i det antika Egypten, har det 3 slumpmässigt utlöst basspel med funktionen Guaranteed Wild Reels vilket ger dig en vild på upp till 5-rullar. Jag gillar 2 gratis spins funktioner där du kommer att dra nytta av staplade wilds på alla rullar i Cleo's Parade Free Games-funktionen. Funktionen Eternal Riches Free Games ger dig upp till 20 free spins, men wilds och scatters kommer att lägga till Super Spins och öka multiplikatorn i Super Spins-funktionen. Hög variansåtgärder från floden Nilen!
Cleos önskan drivs av NextGen Gaming och har 5-rullar och 25-vinstlinjer. Spelas från 30p till £ 60 per snurr på alla enheter, det här forntida egyptiska temat spelet gynnar 5-bonusfunktioner, inklusive 2 Free Spins-funktioner och en Super Spins-funktion.
Visuellt har Cleos önskan tecknade stilgrafik och ett ganska udda pianoljudspår som du spinner på rullarna. Sätta på floden Nilen inkluderar symboler på rullarna A, K, Q, J, 10 och 9 spelkort, scarab beetles, ankhs och armband och Cleo Wish Wish-logotypen. Cleopatra är den vildsymbolen och belönar dig med 500-mynt för 5 på en vinstlinje - det ersätter också alla symboler som springer ut.
När det gäller bonusfunktioner finns det mycket att fastna i. I basspelet har du 3 slumpmässigt utlösande funktioner. Först upp är Sands of Fortune-funktionen där alla logotyper, scarab, armband och ankh-symboler kommer att omvandlas till samma slumpmässigt valda symbol för större segrar.
Sedan har du Add Wilds Reels-funktionen där i basspelet kan wilds slumpmässigt läggas till i vilken som helst position på vilken spole som helst. Jag gillar verkligen funktionen Guaranteed Wild Reels, där upp till 5-rullar (från rullning 1) kan slumpmässigt byta till Garanterade Wild Reels där en vild symbol kommer att dyka upp på den spolen för den spinnningen.
Därefter finns 2 gratis spinsfunktioner som utlöses när du får 3 eller fler pyramidspriddar överallt på hjulen - du får också 125-mynt som kontantbonus. Du spelar då antingen Cleos Parade Free Games-funktion eller Eternal Riches Free Games-funktionen när du väljer ett kort:
I Cleo's Parade Free Games-funktion visas en staplad vild symbol på reel 5 - stacken av wilds flyttar 1-rullen till vänster med varje fri spin. Stacked wilds kan också visas på alla hjul med ytterligare stack av vildar hålls också och flyttar 1-rullen till vänster med varje fri spinn. Om du får 3 scatters igen, kommer en stack av wilds att visas på reel 5. Funktionen slutar bara när den sista stacken av vildmarken når reel 1.
Sedan har du funktionen Eternal Riches Free Games där du får 5 till 10 free spins - se upp för vilda symboler är dessa kommer att lägga upp till 3 wilds till Super Spins Win Multiplikator. Scatters kommer också att läggas till 3-spinn till Super Spins Spin Meter. 3 scatters kommer dock att retrigger funktionen.
När de fria spinsen slutar spelar du Super Spins-funktionen - antalet superspins bestäms av Spin Meter och multiplikatorn kommer att bestämmas av numret i Win Multiplikatorn. Du kan också reträtta mer Super Spins genom att få 3-sprickor.
Cleos önskan kanske inte ser så "allvarlig" ut som andra antika egyptiska temanerbjudanden, men det packar ganska bra när det gäller bonusfunktioner. Funktionen Guaranteed Wild Reels kan i princip lägga wilds på varje hjuls slumpmässigt i basspelet men de större vinsterna kommer i Free Games-funktionerna - speciellt Cleo's Parade Free Games-funktion där du kan dra nytta av massor av staplade vildar.
Min favorit är Super Spins-funktionen där jag har uppnått 15-fri spins med en 9x-multiplikator - det resulterade i en total vinst på drygt 1,200 gånger min insats! Jag tyckte att det var ett högvariationerbjudande - det är ett bra komplement till det här populära temat. Jag rekommenderar också dig att försöka WMS' Lady of Egypt vilket skiljer sig från normspelet klokt.

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Cleos önskan Uppdaterad: Januari 15, 2019 Författare: Aamir Berrey

Innehåll