Boka av klassiker


Spela den klassiska versionen av den populära Book of Ra™ och upptäck dolda skatter. 9 vinstlinjer på 5 hjul i det vanliga spelet, samt många bonusspel ger en äventyr med mystiska hieroglyfer.
Syftet med Book of Ra™ deluxe är att landa 5 matchande symboler längs en vinstlinje. I det vanliga spelet börjar varje vinnande kombination till vänster och löper längs vinstlinjen till höger. För att vinna måste symbolerna ligga bredvid varandra utan några andra symboler mellan dem. Boken symbol (joker) ersätter alla symboler.
Starta spelet
I spelautomaten, eller enarmad bandit, Book of Ra™, välj det belopp du vill spela med för hela spelet. Sedan måste du välja din insats per linje och antal vinstlinjer som du vill spela med genom att använda '+ / -'-symbolerna. Du kan starta de individuella snurren med "Start"-knappen, "Autostart"-knappen startar snurren automatiskt, och genom att klicka på "Stopp"-knappen avslutas den automatiska processen.
vinsttabellen
Använd 'Betalningstabell'-knappen för att gå till vinstöversikten. Här kan du automatiskt se de potentiella priserna baserat på storleken på ditt spel.
Gamble
Dubbel eller inget: 'Gamble'-knappen kommer att dyka upp så snart du har en vinnande kombination (se Utbetalning). Med Gamble-Game har du möjlighet att dubbla dina vinster. Ditt vinstodds är 50:50. Om du vill spela, tryck helt enkelt på 'Gamble'-knappen och starta 'Gamble-spelet'. Om du inte vill spela, tryck bara på 'Bank'-knappen.
Free spins
Du kan multiplicera din insats med gratissnurren. En kombination av 3 eller fler Book of Ra™-böcker i valfri position utlöser 10 gratissnurr.
Insatsen från dina vanliga snurr kommer att användas i gratissnurren.
Till att börja med kommer en bonussymbol att väljas automatiskt. Denna symbol kan falla på vilken position som helst under gratissnurren. Om den valda symbolen dyker upp 2, 3, 4 eller 5 gånger i gratissnurren, multipliceras symbolens värde med vinstlinjerna, till exempel: Insats x 10 vinstlinjer. Värdet på bonussymbolen uppstår från själva bonussymbolen och den valda insatsen. Det exakta värdet kan hittas genom hela spelet under "Betalningstabell".

 

Slumpmässiga GRATIS kasinospel:

 

Boka av klassiker Uppdaterad: Januari 25, 2019 Författare: Aamir Berrey