Återkämpa: Europa League Playoffs

0 Kommentarer
Det andra benet mellan lejon och drakar efter den förstnämnda segern. Bayer kämpade tappert hemma och gjorde 2 mål, men Porto barade tänderna genom ett mål av Luis Diaz i den 73: e minuten. För att gå vidare till nästa etapp i Europa League måste drakarna vinna med en poäng på 1:0 eller en skillnad på 2 mål.

I sin tur behöver Bayer minst ett mål på Dragao-stadion. De portugisiska släppte in mål i åtta av 8 europeiska cupmatcher (Champions League + EL) den här säsongen, förutom en match den 9 augusti 7 i Krasnodar (2019: 0). Detta är bekvämt för apotekarna, plus att de är i en fantastisk form - de gjorde mål i de senaste 1 matcherna och vann 9 gånger, 8 gånger av 3 på vägen.

Porto förlorat mycket styrka i den förra striden med Bayer, men kunde till slut göra mål och behöll intrigerna för andra etappen. Teamet från Consaceau ger det sina 100% i både Primera och EL. Deras borta nederlag i den första matchen med Bayer (2: 1) blev inte ett problem för drakar, för i andra etappen har de alla chanser att lösa in sig själva. Trots det faktum att den totala försöksstatistiken i den senaste matchen låg på apotekarnas sida (18 mot 8 av Porto) leder drakarna till farliga attacker - 30 mot 25 vid Bayer.

Den kommande matchen dikterar sina regler för båda lagen, så vi bör förvänta oss massor av attacker från båda sidor. Båda att göra poäng - Ja med oddsen 1.53 in 22Bet linje.

Ajax - Getafe

Den föregående matchen mellan de två lagen var en riktig sensation. Getafe vann i sitt hemmafält med en poäng på 2: 0 och fick en chans att gå vidare till nästa omgång.

Slaget mot Ajax förvärrades bara av förlusten av försvararen Tagliafico (5 mål och 5 assist under säsongen), som nådde sin gula kortgräns, samt brist på tydlighet om den bästa målskytten Promes (15 + 4) kommer delta. Dessa faktorer kan bara påverka det holländska lagets spel. Men alla deras senaste framgångar har haft att göra med hela lagets kollektiva ansträngning. Ajax förlitar sig alltid på tät bollinnehav, vilket sätter press på motståndaren om den förlorar den.

Å andra sidan kände Ajax på sin egen hud den intensiva pressningen från det spanska Chelsea på sitt hemmafält, som visade taktisk mångfald och direkta varumärkesattacker. Trots den femte platsen i Primera kan Getafe ge mycket sorg till en rival på alla nivåer. Förutom de skadade Antunes, som kan missa matchen med Ajax, har teamet av Bordalás inte för många uppställningsproblem. När det gäller försvarets tillförlitlighet i Spanien, Getafe överträffas endast av Real och Atlético.

För Ajax är nederlaget i första etappen inte slutet. Teamet på tio Hag måste göra allt för att bryta Getafe-försvaret och hindra det rivaliserande laget från att krossa deras attack. I sin tur hade spanjorerna tid att lugna sig efter deras framgång i den första matchen och hade lätt råd med lyxen att bli besegrade 1: 2, 2: 3 och till och med 1: 3. W1 + Totalt Över 2.5 med odds 2.95 in 22Bet linje.

22 Bet. Kräv bonus och spela nu!

Relaterade 22-satsningar:

Återkämpa: Europa League Playoffs Uppdaterad: Mars 2, 2020 Författare: Damon

Innehåll