Firar decenniet: New Age Football på 22Bet

0 Kommentarer
Spanska Super Cup 12.01.2020.

Fotbollsfans kan se fram emot en verkligt spektakulär händelse - en 36: e årlig spansk Super Cup, för första gången i "Final Four" -formatet. Innan det skulle vara två lag som deltar i turneringen, och nu fyra av SpanienDe starkaste klubbarna kommer att tävla med varandra - Valencia som innehavare av den spanska cupmästaren 2018/19, Barcelona som ledare för nuvarande Primera, och Real Madrid med Atlético, 2: a och 3: e i den tidigare La Liga. Semifinalen hölls den 8 och 9 januari i Saudiarabien.

Turneringen håller löftet om många mål - Super Cup-deltagarna är bland de fem mest produktiva lagen i spansk fotbolls historia. Samtidigt polerade Atléticos Diego Simeone lagets försvar nästan till perfektion. El Clasico-rivaler (Barcelona och Real Madrid) är också redo att behandla sina fans till ett överflöd av mål och få tillbaka sina egna för den sista Primera-dragningen (0: 0). Barça vann Super Cup 13 gånger (mot Reals 10) och är den nuvarande mästaren i turneringen.

Valencia har bara en seger i Super Cup, men laget återfick sin ambition under Albert Celades ledning. Fladdermännen var upprörda över att de skulle ha rätt till under 1 miljoner euro för deltagande i turneringen, medan Barça och Real Madrid skulle få betalt 3. Royal Spanish Football Federation förklarade dock att dessa belopp beräknas baserat på de historiska prestationerna för klubbarna i Primera och Champions League. Fortfarande har Valencia en chans att lyckas i Super Cup; efter att allt laget besegrade Barça 8: 1 i Copa del Rey 2. Och nu har Atlético också en chans att komma tillbaka till Barcelona, ​​det laget de så ofta förlorar för.

Tottenham Hotspur - Liverpool

Den ledande Liverpool mot Tottenham, som ligger utanför Premier League Euro Cup-zonen (6: e plats). Inte mycket intriger där, men engelsk fotboll blir inte mindre intressant därför.

Tottenhams huvudmål är att ta sig till topp fem. Under ledning av José Mourinho, utnämnd till ny huvudtränare för laget den 20 november 2019, gjorde Spurs ett imponerande steg och fick 16 poäng i de senaste 9 matcherna i det aktuella mästerskapet. I fyra tidigare matcher vann Tottenham dock bara 4 seger mot Brighton, samtidigt som de förlorade mot Chelsea och Southampton och släppte undan med en oavgjort som spelade mot Norwich. När det gäller rivaliteten med Liverpool, i de 1 tidigare matcherna mot detta lag, fick Spurs 5 oavgjort och 1 nederlag i rad.

Scousers dominerar säkert det nuvarande mästerskapet och ligger 13 poäng före sin närmaste rival Leicester City. För närvarande har Liverpool 19 segrar och 1 oavgjort, ivriga att hålla fast vid sina segrande strimma så länge som möjligt. Kommer de att lyckas? Det finns ett stort frågetecken efter den här, men det är mycket osannolikt att Jürgen Klopps lag kommer att besegras av Tottenham. Speciellt eftersom Scousers vann tio gånger de senaste 17 matcherna med detta lag, hade två nederlag och 10 oavgjort. Samtidigt gjorde Liverpool minst 4 mål i dessa matcher 2 gånger.

Scousers är alltid redo att skänka sina fans några vackra mål. I 20 matcher i nuvarande Premier League gjorde de röda två eller fler mål 2 gånger. Tottenham slog i sin tur två eller fler i varannan match - 17 gånger av 2. Individuellt totalt Över 2 - 1.5 med odds på 1.65 i 22Bet linje.

22 Bet. Kräv bonus och spela nu!

Relaterade 22-satsningar:

Firar decenniet: New Age Football på 22Bet Uppdaterad: Januari 11, 2020 Författare: Damon

Innehåll