De bästa bookmakerbonusarna

Få din € 1600-bonus

utbetalning 97.89%
Total bonus € 1600

100% upp till 200 € eller mer.

utbetalning 99.98%
Total bonus € 200

En massiv insättningsbonus på € 1000! 💣

utbetalning 98.82%
Total bonus € 1000

Upp till € 500 plus 20 gratissnurr!

utbetalning 98.07%
Total bonus € 500

€ 2400 välkomstbonus

utbetalning 97.81%
Total bonus € 2400

€ 300 + 150 gratissnurr

utbetalning 97.80%
Total bonus € 300

77 gratissnurr + 100% upp till $ 200

utbetalning 98.09%
Total bonus $200

100% upp till £ 100 slots

utbetalning 99.12%
Total bonus £100

UPP TILL € / $ 200 + 220 gratissnurr

utbetalning 98.24%
Total bonus € / $ 200

100% vid första insättningen upp till € 200

utbetalning 98.32%
Total bonus € 200

Bookmakers kommer alltid med nya sätt att locka kunder bara för att förbli konkurrenskraftiga på marknaden. De flesta bookmakare har ett bonussystem för användare. Vår ranking presenterar de senaste bonusarna utan insättning från bookmakare i Europa 2021.

Nya bonusar från bookmakare online

Incitamentsprogram är ett av kriterierna för att välja en bookmaker. En mängd välkomstbonusar är utformade för att tilltala målgruppen. Med sådana belöningar kan spelare satsa utan att sätta in sina egna medel. Vanligtvis är ett antal villkor knutna till inga insättningsbonusar, såsom:

 • Prenumerera på bookmakers sociala nätverkssidor. På detta sätt får bookmakare en lojal publik utan att spendera på reklam.
 • Godkännande av fullständig verifiering, dvs. identitetsverifiering.
 • Installera en mobilapp etc.

Samtidigt finns det vanligtvis strikta restriktioner för odds, typer av sporter för vadslagning, typ av marknader etc.

Typer av bonusar

Ingen insättningsbonus

Fördelen med en bonus utan insättning är att du inte behöver finansiera ditt konto för att få det. Du behöver bara registrera och verifiera din identitet på något av de tillgängliga sätten, om bookmakern kräver det. Nackdelen är att gratissatsen vanligtvis är mindre än $ 1000. Dessutom finns det flera begränsningar för dess användning. Ibland är det ganska svårt att uppfylla alla spelbolagens satsningskrav för bonusen. Erbjudandet är främst lämpligt för nybörjare som precis börjar med vadhållningsverksamheten. Bonusen skulle hjälpa dem att utvärdera sina egna styrkor utan att spendera ett enda öre. Vår lista innehåller de bästa välkomstbonusarna utan insättning från bookmakers.

Första insättningsbonus

För att få det måste du registrera dig, gå igenom verifiering och finansiera ditt konto. Efter det får du ett gratisspel som är lika med din första insättning, men som inte överstiger ett visst fast belopp. Europeiska bookmakare ger i genomsnitt $ 500 - $ 1000 i gratisspel. För att ta ut dessa medel måste du uppfylla satsningskraven. Detta tar vanligtvis 30 dagar. Bookmakaren kan också lägga fram ett antal satsningskrav. Det kan vara vissa typer av satsningar, lägsta offertgränser etc.

Bonuskoder och kampanjkoder

De är av två typer: engångsanvändning (för en viss spelare) och fleranvändning (för många användare). Kampanjkoder har vanligtvis utgångsdatum, så du måste aktivera kampanjerbjudandet i tid.

Koder distribueras av bookmakerens partners, till exempel informationsresurser, mediepersoner, etc. Det mest populära exemplet är spelströmmar. Många av dem publicerar kampanjkoder på sina webbplatser och sänder sidor, vanligtvis bestående av deras pseudonymer. Efter att ha aktiverat nyckeln får användarna ytterligare incitament från bookmakern. Denna form av samarbete är fördelaktig för alla parter:

 • Bookmakers betalar för varje gång kampanjkoden används. På så sätt kan de utvärdera reklamens kostnadseffektivitet.
 • Mediepersonligheter har sin egen lojala publik som de kan påverka. Ibland ordnar de till och med kampanjkodstävlingar. Det är så de lyckas attrahera ett stort antal användare.
 • Spelare får nya belöningar från bookmakers. Men för att använda dem behöver du inte nödvändigtvis uppfylla några villkor (insättning, satsning osv.).

Gratis satsningar

En gratissatsning är helt enkelt en insats för en viss summa pengar där bookmakaren betalar insatsen. Det är en möjlighet att placera ett spel utan risk och få betalt nettovinsten om insatsen vinner. Till exempel har en spelare en $ 1000 gratissatsning. Han satsar det med 1.57 odds. Om insatsen vinner får spelaren $ 570.

Spelare får gratisspel för att uppfylla vissa villkor:

 • Ladda om konto igen
 • Verifiering.
 • Spel på ett fast belopp inom en vecka eller en månad.
 • Som en cashback för förlorat satsningar.

Gratis satsningar har vanligtvis begränsningar på odds, mindre ofta på marknadstyp. Vissa bookmakare erbjuder bara gratisspel på specifika turneringar för att öka deras popularitet.

Bonusar för vanliga spelare

Många bookmakare erbjuder lojalitetsprogram till aktiva kunder. Med sådana program kan användare göra kontinuerliga ytterligare vinster genom att satsa. Villkoren beror på bookmakern. Men låt oss lyfta fram de allmänna punkterna:

 • För varje insats (eller för en förlorad satsning i vissa fall) får användaren poäng. Systemet för att tilldela dessa poäng beror på två faktorer: insatsbeloppet och spelarens status i lojalitetsprogrammet.
 • I slutet av rapportperioden (oftast en månad, mindre ofta i veckan) kan poängen användas för att köpa gratisspel. I vissa bookmakare kan poäng tas omedelbart ut till huvudkontot eller användas för att köpa priser, till exempel klubbvaror.
 • Som poäng ackumuleras, spelarens status stiger. Ju högre status desto snabbare utdelas poängen. Storleken på de gratisspel som tas emot beror också på spelarens nivå i lojalitetsprogrammet

Huvudskillnaden från andra bonusar är att det inte finns några begränsningar. Användare kan satsa på alla sporter och evenemang med alla odds. Lojalitetsprogram är fördelaktiga för bookmakaren själv, eftersom kunderna är motiverade att lägga fler satsningar för att få högre status. Storleken på cashback som tillhandahålls kompenseras av bookmakers marginal, som varje bookmaker sätter i oddsen.

Ovan är de mest populära belöningarna. Dessutom håller många bookmakare regelbundet sportförutsägelsestävlingar med priser, de uppmuntrar kunder för att hedra semestrar, ger veckobonusar etc.

Uttag av vinster

Online bookmakare som erbjuder bonusar för insättningsregistrering anger olika regler som måste uppfyllas för att ta ut vinster. Villkoren beror på typen av erbjudande:

 • För att ta ut en insättningsbonus, du måste satsa ett belopp som överstiger bonusbeloppet med X (i genomsnitt 15-30) gånger. Detta nummer kallas också en satsning. Satsningsförloppet visas i det personliga området. I vissa bookmakare kan du inte finansiera ditt konto under bonusperioden. Annars riskerar spelaren att bli bestraffad av bookmakaren.
 • Återbetalning av cashback kräver att du satsar ett fast belopp inom en månad, vecka eller annan rapporteringsperiod. Vissa bookmakare kan ha ytterligare begränsningar för odds, sport och marknadstyper.
 • Gratis satsningar kräver ingen speciell satsning. Du kan få pengar när din insats vinner. Det kan dock finnas begränsningar för typen av insats och storleken på oddsen. Reglerna beror på bookmakern.

Törsten efter ytterligare vinst bland spelarna gav upphov till det som idag kallas "bonusjakt" eller "jakt efter bonusar". Vissa spelare byter ständigt bookmakers i hopp om att få en välkomstbonus. Faktum är att denna taktik inte ger de önskade resultaten, eftersom ett antal villkor måste vara uppfyllda för att satsa. Därför rekommenderar inte erfarna användare att använda ett sådant system. Det är bättre att välja en eller några bookmakare och spela i dem hela tiden.

 

De bästa bookmakerbonusarna Uppdaterad: December 19, 2020 Författare: Damon

Relaterade bonusar:

kampanjkoder för cleos vip-rum