En tidig final eller en ny intrig? El Clasico på 22Bet

0 Kommentarer
En rungande match mellan spanska mästerskapets starkaste lag, som vänder på toppen av tabellen.

Just nu är det Barça som leder, Real kommer andra. Los Blancos förlorat ledningen på grund av det senaste nederlaget mot Levante (1:0) och är nu två poäng efter det blå och granatlaget. Zidanes lag gjorde bara 2 segrar i de 2 matcherna i februari (inklusive Champions League och Copa de Rey), och kvaliteten på deras spel var inte så imponerande. Dessutom tar Real Madrid-prickskytten Karim Benzema baksätet till Barças kapten Leo Messi med mål. Med Leo 6 mål vs Benzemas 18, gjorde den senare bara 13 mål 2 och har varit tyst i en månad nu.

Efter att ha besegrat Eibar i den sista omgången (Messi gjorde poker i den matchen) håller Barcelona toppositionen. Generellt är Barça redo för El Clásico. Försvararen Gerard Piqué skadade fotleden i Champions League-matchen mot Napoli nyligen, men undvek en allvarlig skada och kommer att kunna göra ett utseende mot Real Madrid. Även frånvaron av Alba, Sergi, Roberto, Dembélé och Suarez tippar inte storleken till förmån för Madrid.

Om historien är någon indikation, slutade de sista fyra matcherna mellan de spanska stora lagen på Bernabéu Stadium i Primera med att Barça vann. Samtidigt gjorde Real Madrid inte ett enda mål tre gånger i dessa matcher. Den sista matchen mellan lagen i december slutade i målfritt drag, men detta är ett sällsynt undantag. I de senaste 4 matcherna mellan Real och Barça i Primera gjordes 6 gånger tre eller fler mål. Båda för att göra poäng + Totalt Över 2.5 med odds på 1.85 in 22Bet linje.

22 Bet. Kräv bonus och spela nu!

Relaterade 22-satsningar:

En tidig final eller en ny intrig? El Clasico på 22Bet Uppdaterad: Mars 2, 2020 Författare: Damon

Innehåll